like a jumping..//

like a jumping..//

iklas kan anda punya niat..//

Saturday, 4 June 2011

i promised i love you

time to update blogg .. lama sudah aku tak update .. haha sorry kawan2 ..
aku sibuk buzy memanjang haha .. dah berpunya katakan ..
hm .. rindu pulak kalau dah buka blog nie .. kalau dah on blog ..
tangan nie mula la nk menaip , haha .. ---> <---

buat kali pertama aku berkenalan dia , aq terasa suka dan gembira ..  kerana dia larh perempuan yang aku percaya :D
bagiku dia amat comel dan sgt chantek.. tapi dia duduk kat penang <3
aq xpernah marah dia .. dan aku tak nak marah dia , walaupun apa yang terjadi , aku tak pernah marah dia , dia wanita terakhirku .. aku tak kan berkata perkataan (break) sebab aku sayang dia weyhh <3
aku baru 1bulan 17hari .. my anniversary 28 ogos 2011 <3 #sweetnya ..

hagemaru adalah nama yg di panggil dia .. dan teddy bear bucuk bunceet <3
adalah nama yang aku panggil dia <3 sweet kan .. hhaha

tapi aku takutla weyh kalau hubungan kami terputus .. kami tak pernah bergaduh ..
dia chumils habis .. sebab tu lah aku sayang dia lebih dari segalanya ..
dia nie pantang kalau aku bangun lambat .. pantang lagi kalau kata tinggal sembahyang ..
comfirm dia marah .. mesti tak akan layan ..
dan aku pujuk dia sampai dia replly IM .. #payah kott pujuk dia ..

kalau lah rumah kami dekat .. setiap hari , setiap masa , setiap waktu aku nak bersama dia ..
kan dah kata aku tak kan tinggalkan dia .. weyh orang gila je tak sayang GIRLFRIEND >gf<
sumpah kott kalau kami break aku tak kan segan2 meminta jgn putus ..
aku nak kekal sampai kahwin .. #mengatalsekejup <3
haha ..

hahaha .. sampai sini je la weyh .. dah tak larat nak menaip nie .. hmm ..
I LOVE YOU TEDDY BEAR BUNCEET <3


                 --->   AYIEN SIMMONS <3 FAKHRUR RAZI   <---

1 comment:

okay ke?